Geen berg te hoog

Ieder kind is uniek, hetzelfde geldt voor zijn of haar leerproblemen. Emmy ontwikkelt voor iedere leerling een op maat gesneden leertraject om individuele doelen te bereiken.

Diverse specialismen

In mijn praktijk bied ik individuele begeleiding voor kinderen met uiteenlopende leerproblemen. Voor trainingen in kleine groepjes kunnen basisschoolleerlingen bij Zeker Weten terecht. Ook worden er ‘bijspijkercursussen’ rekenen en taal aangeboden voor aankomende MBO- en HBO-studenten. Klik op een van onderstaande diensten voor meer informatie.

Dyslexie

Een kind met dyslexie kan het zelfvertrouwen op school verliezen en zichzelf ten onrechte dom vinden. Emmy is gespecialiseerd in het behandelen van leerlingen met dyslexie.

Dyscalculie

Sommige leerlingen kunnen fantastisch uit de voeten met talen, aardrijkskunde en geschiedenis, maar zijn de draad kwijt zodra cijfers en rekenwerk om de hoek komen kijken.

HAVO, MBO en HBO

Emmy biedt trainingen ter voorbereiding op diverse (toelatings-)toetsen, zoals de toelastingstoetsen MBO en HBO rekenen en rekentoetsen voor HAVO-scholieren. 

Zeker Weten

Bij Zeker Weten kunnen basisschoolleerlingen terecht voor onder andere Vaardigheidstraining (Cito), Faalangsttraining en Beelddenktraining.

“Emmy heeft een grote rol gespeeld in het herwinnen van het zelfvertrouwen van onze dyslextische zoon van 11. Enerzijds het leren herkennen van zijn valkuilen, maar vooral ook het ontdekken van zijn sterke kanten en het opnieuw plezier krijgen in lezen en schrijven.”

Neem contact op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor begeleiding van uw kind? Neem dan vrijblijvend contact op middels mail emmy@emmykoets.nl of telefoon +31 (0)6 1030 6837. U kunt tevens op de contactpagina het online contactformulier invullen. 

Emmy Koets, Remedial Teacher & Dyslexiespecialist  |  Wassenaarseweg 22  |  2596 CH Den Haag  |  t: +31 (0)6 1030 6837  e: emmy@emmykoets.nl