Even voorstellen

Ik begeleid kinderen vol passie en plezier en ben er van overtuigd dat voor elk leerprobleem een oplossing te vinden is.  Door mijn kennis, ervaring en specialistische aanpak weet ik in iedere leerling het beste naar boven te halen.

Even voorstellen

Mijn naam is Emmy Koets, bevoegd leerkracht, gediplomeerd Remedial Teacher en dyslexiespecialist (Master Special Education Needs). Na jaren met veel plezier voor de klas te hebben gestaan, ben ik in 2005 mijn eigen praktijk gestart. Hier help ik met veel enthousiasme en succes kinderen met leerproblemen weer op weg.

Remedial Teaching op maat

Remedial Teaching betekent letterlijk: herstellend lesgeven. Sommige kinderen raken op de basisschool achter met de leerstof. Soms is er een duidelijke reden voor, denk aan dyslexie of dyscalculie, maar soms ook niet. Mocht er op school niet voldoende zorg geboden kunnen worden, dan kan hulp buiten school noodzakelijk zijn om uw kind weer op de rit te krijgen. Samen met u, de ouders, de leerkrachten en uw kind zoek ik naar de juiste begeleiding. Ieder kind is uniek en dat geldt ook voor diens leerproblemen, daarom wordt er voor elk kind een op maat gesneden programma ontwikkeld dat gedurende het begeleidingsproces verder aangescherpt wordt. Met deze specialistische methode gaan de resultaten met sprongen vooruit en vind uw kind het leerplezier en zelfvertrouwen terug.

Het kind centraal

In mijn praktijk staat uw kind staat centraal. Door uit te gaan van de behoeften en de talenten van elk kind sluit ik me aan bij zijn of haar individuele mogelijkheden. Deze mogelijkheden worden samen met het kind en de ouders optimaal doorontwikkeld. Kinderen worden weer zekerder van zichzelf. Blijdschap, zelfvertrouwen en plezier in het schoolwerk komen weer terug.

Contact opnemen

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of een vrijblijvend persoonlijk gesprek. Daarnaast kunt u contact opnemen via Facebook en LinkedIn, klik hiervoor op het betreffende icoontje.

         

Diverse specialismen

In mijn praktijk biedt ik individuele begeleiding voor uiteenlopende leerproblemen. Voor trainingen in kleine groepjes kunnen basisschoolleerlingen bij Zeker Weten terecht. Ook worden er ‘bijspijkercursussen’ rekenen en taal aangeboden voor aankomende MBO- en HBO-studenten. Klik op een van onderstaande diensten voor meer informatie.

Dyslexie

Een kind met dyslexie kan het zelfvertrouwen op school verliezen en zichzelf ten onrechte dom vinden. Emmy is gespecialiseerd in het behandelen van leerlingen met dyslexie.

Dyscalculie

Sommige leerlingen kunnen fantastisch uit de voeten met talen, aardrijkskunde en geschiedenis, maar zijn de draad kwijt zodra cijfers en rekenwerk om de hoek komen kijken.

HAVO, MBO en HBO

Emmy biedt trainingen ter voorbereiding op diverse (toelatings-)toetsen, zoals de toelastingstoetsen MBO en HBO rekenen en rekentoetsen voor HAVO-scholieren. 

Zeker Weten

Bij Zeker Weten kunnen basisschoolleerlingen terecht voor onder andere Vaardigheidstraining (Cito), Faalangsttraining en Beelddenktraining.

“Onze dochter van 12 is afgelopen jaar bij Emmy geweest voor extra begeleiding. Haar leren was op niveau, maar ze was uitermate onzeker over haar eigen kunnen. Dankzij Emmy is ze vol zelfvertrouwen begonnen op het categoriaal gymnasium.”

Neem contact op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor begeleiding van uw kind? Neem dan vrijblijvend contact op via mail emmy@emmykoets.nl of telefoon +31 (0)6 1030 6837. U kunt tevens op de contactpagina het online contactformulier invullen. 

Emmy Koets, Remedial Teacher & Dyslexiespecialist  |  Wassenaarseweg 22  |  2596 CH Den Haag  |  t: +31 (0)6 1030 6837  e: emmy@emmykoets.nl