Laura (dyscalculie)

Onze dochter van 10 jaar is de afgelopen twee jaar begeleid door Emmy vanwege haar dyscalculie. Van een onzeker meisje met faalangst dat dichtklapte zodra de rekenles begon, is ze opgebloeid tot een meisje dat de rekenles aankan en dat denkt: ‘Kom maar op met die sommen’. Rekenen is nog steeds niet haar favoriete schoolvak, maar met de hulpmiddelen die Emmy haar heeft aangereikt en nog steeds aanreikt, kan ze het rekenwerk aan en scoort ze regelmatig voldoendes voor rekentoetsen.

Merel (faalangst)

Onze dochter van 12 is afgelopen jaar bij Emmy geweest voor extra begeleiding. Haar leren was op niveau, maar ze was uitermate onzeker over haar eigen kunnen. In aanloop naar de eindcito van groep 8 zijn we bij Emmy terecht gekomen. Emmy heeft ervoor gezorgd dat onze dochter vol zelfvertrouwen in eigen kunnen aan de Cito is begonnen en heeft een prachtig eindresultaat neergezet. Nu gaat ze naar een categoriaal gymnasium en heeft er heel veel zin in!

Jasper (ADHD en Asperger)

Vanaf eind groep 5 van de basisschool heeft onze zoon begeleiding gekregen van Emmy. Hij zat toen op avi 3 niveau voor lezen. Naast dyslexie heeft hij Asperger en ADHD. In de afgelopen drie jaren heeft Emmy hem wekelijks begeleid met zeer goede resultaten. Daarbij heeft zij in overleg met de verschillende leerkrachten van de basisschool en het orthopedagogisch bureau waar onze zoon getest is het begeleidingsprogramma afgestemd op onze zoon en het programma van de basisschool. Het resultaat is boven verwachting. Onze zoon is inmiddels toegelaten tot de Havo/VWO brugklas.

Daan (dyslexie en faalangst)

Als dyslect heeft onze zoon van 11 een aantal zware jaren achter de rug. Jaren waarin zijn zelfvertrouwen werd aangetast door o.a. onbegrip en frustratie. Emmy heeft een grote rol gespeeld in het herwinnen van zelfvertrouwen, het ontdekken van zijn valkuilen maar vooral ook het ontdekken van zijn sterke kanten en het opnieuw plezier krijgen in lezen en schrijven. Zij biedt hem structuur in lezen, schrijven en denken. Dit geeft hem houvast. Onze zoon gaat élke week met plezier naar Emmy toe! Het grootste compliment dat een kind een ‘bijlesjuf’ kan geven!

Trainingen bij Zeker Weten

Neem contact op

Wilt u meer informatie over over de mogelijkheden voor begeleiding van uw kind? Neem dan vrijblijvend contact op via email emmy@emmykoets.nl of telefoon +31 (0)6 1030 6837. U kunt tevens op de contactpagina het online contactformulier invullen. 

Emmy Koets, Remedial Teacher & Dyslexiespecialist  |  Wassenaarseweg 22  |  2596 CH Den Haag |  t: +31 (0)6 1030 6837  e: emmy@emmykoets.nl